Gå til hoved indhold

 

Babybassinet er lukket i uge 29 fra den 15/7 – til 19/7, begge dage inkl. 

Se svømmehallens sommeråbningstider her: Åbningstider Sommer 2024

 

Babybassinet er lukket i uge 29 fra den 15/7 – til 19/7, begge dage inkl. 

Se svømmehallens sommeråbningstider her: Åbningstider Sommer 2024

Omklædning af baby

For at du og din(e) mindste får en god oplevelse i svømmehallen, starter det oftest med en god oplevelse i omklædningen. Læs mere om omklædningsregler og faciliteter herunder.

Skal du i omklædningen med baby?

Benyttelse af omklædningsrummet med baby

I Kildeskovshallens omklædningsrum har vi lifte til baby, som du frit kan benytte. Af hygiejnemæssige årsager er liftene uden puder, medbring derfor et ekstra håndklæde, så baby kan ligge blødt. Du må gerne tage liften med dig i bruserummet og i svømmehallen.  

Når du skal klæde om med baby opfordrer vi til, at du benytter 'Forældre & børn' omklædningsrummene. På vej ind til bruserummet er der to pusleborde, som kan benyttes. I bruserrummet er der to badekar og to højstole, som du kan benytte mens du bader - alternativt kan du også lade baby ligge i liften. 

Skal der skiftes ble undervejs?

Omklædningsfaciliteter til baby ved babybassinet

Skal der skiftes ble undervejs eller ønsker du blot at bade og klæde baby om ved babybassinet, er dette også en mulighed. Under trappen ved babybassinet er der nemlig også omklædningsfaciliteter til baby. Her er der både puslebord og bruser - husk blot babyens bleer og badebukser.