Kildeskovshallen lukket

Hele Kildeskovshallen er lukket mandag d. 13/8, da husets medarbejdere er på temadag. Der er normal åbningstid i svømmehallen fra tirsdag kl. 6.30-20.00

Babybassinet lukket

Fra mandag d. 6/8 til fredag d. 10/8 er babybassinet lukket pga. ombygning af ventilationsanlægget. Støjgener kan forekomme. Børnebassinet, på 30 grader, åbner kl. 10.00 alle dagene.

Aktuel bassinstatus

Her kan du se hvilke bassiner der er åbne, hvilke der er lukket og hvor mange baner der er ledige til at svømme på.

Akutte aflysninger

Akutte aflysninger i svømmehallen bliver meldt ud på Facebook.

Planlagte aflysninger i svømmehallen

Planlagte aflysninger i boldhallerne

Åbningstider

Lukket skilt

Kildeskovshallen har mange forskellige aktiviteter og derfor også forskellige åbningstider. Du finder åbningstiderne for de enkelte områder under hvert menupunkt.

Kildeskovshallen

Kildeskovshallen tilbyder, som Gentofte Kommunes største idrætsanlæg, brugerne en masse forskellige muligheder. Her på vores hjemmeside kan man finde oplysninger om alt, hvad man kan foretage sig i Kildeskovshallen.

Nyheder i Kildeskovshallen

Ændring af åbningstider i svømmehallen

Tirsdag d. 14. august starter en ny sæson i Kildeskovshallens svømmehal. I år efterkommer vi idrætsforeningernes ønske om mere tid til deres aktiviteter. Dette betyder at vi lukker svømmehallen for offentlige gæster en time tidligere, på et tidspunkt hvor bassinerne er mindre besøgte.

Etablering af Springmekka

Vi etablerer Springmekka i boldhal 2 i Kildeskovshallen. Tirsdag d. 3. april går vi i gang med at grave ud til springgrave, trampoliner og pomfritgrav.

Kildeskovshallens Fysioterapi

Fitness World motionscenter

Fitness World