Kildeskovshallens 50 års jubilæum

Den 13. oktober 1972 stod 2. etape færdig af Kildeskovshallen. Nu er det 50 års efter og det vil vi fejre fra d. 13. oktober 2022 og løbende frem til December.

Sort hvidt billede af Kildeskovshallen fra 1970

Kildeskovshallen er et anlæg i flere niveauer og derfor forløber fejringen af Kildeskovshallen over flere dage. 

Der vil løbende kunne findes nogle ændringer i udsmykningen og udstillinger i Kildeskovshallen forhal til Svømmehallen og satellit cafe ved indgang D. 

Her på siden vil vi løbende opdatere aktiviteterne af fejringen. Fordi vi godt kunne tænke os at give jer foredrag om den betydning Kildeskovshallen har spillet akitektonisk og idrætspolitisk. 

 

Program

Lørdag d. 19.november 

Se Kildeskovshallen fra en anden vinkel. Sammen med arkitekt Per Hauschild vil I komme på tur rundt i Kildeskovshallens små kroge, se anlægges arkitektoniske kendetegn , m.m.

Dato: Lørdag den 19 november

Tidspunkt: kl.11.00

Rundvisningen er en del af fejringen af Kildeskovshallen 50 års jubilæum og derfor er det en gave til vores mange brugere og gæster.

Tilmelding skrives til Kildeskovshallen@gentofte.dkSkriv gerne hvor deltager.

Orange plakat med overskrift Rundvisning i Danmarks smukkeste idrætsanlæg. Plakaten har et billede af svømmehallen udefra.

 

Fredag d. 14. oktober

Der står en postkasse fra 1970 i forhallen til Svømmehallen. Her er det muligt at dele sit minde eller anekdote med os alle. Mindet vil blive delt på reklameskærmene i forhallen. Så når du kommer i Kildeskovshallen næste gang burde du bruge lidt tid på at læse nogle af de mange gode minder.

Lille rødpostkasse fra 1970

 

Torsdag d. 13. oktober 

  • Mindre udstilling i satelitcafeen - som vi vokse indtil december.
  • I forhallen kommer der en Postkasse fra 1970, hvor gæster kan dele deres anekdoter, som bliver delt på reklameskærmene.
  • Cafe Ronaldos vil sælge Hakkebøf og bearnaise, som den gang. kun den dag.