Corona-lukket

Grundet af de seneste udmeldinger fra sundhedsministeren forlænges lukningen af Kildeskovshallen.

Regeringen har onsdag den 13. januar 2021 besluttet at forlænge nedlukningen af alle indendørs fritidsaktiviteter for at bekæmpe Coronavirus. Regeringen havde foreløbig udmeldt, at restriktionerne gælder til 17. januar 2021. Restriktionerne er nu forlænget til d. 20. april 2021.

Derfor vil alle indendørs fritidsaktiviteter i kommunale faciliteter aflyses fra onsdag morgen 30/12-2020, det gælder træning, kampe, møder, kurser og lignende. Alle indendørs kommunale faciliteter i Gentofte Kommune vil være lukkede, og det vil ikke være muligt at få adgang til dem.

Professionel idræt kan fortsat træne og konkurrere indendørs, men der er ikke længere tilladt med tilskuere til indendørs kampe.  

Der bliver sendt mail ud til alle foreninger i Gentofte Kommune.

Kildeskovshallen