Corona lukket

Grundet af de seneste udmeldinger fra statsministeren d. 7. december holder Kildeskovshallen lukket.

Regeringen har mandag 7/9-2020 besluttet at nedlukke alle indendørs fritidsaktiviteter i 38 kommuner (inkl. Gentofte Kommune) for at bekæmpe Coronavirus. Regeringen har foreløbig udmeldt, at restriktionerne gælder til 3. januar 2021.

Derfor vil alle indendørs fritidsaktiviteter i kommunale faciliteter aflyses fra onsdag morgen 9/12-2020, det gælder træning, kampe, møder, kurser og lignende. Alle indendørs kommunale faciliteter i Gentofte Kommune vil være lukkede, og det vil ikke være muligt at få adgang til dem.

Professionel idræt kan fortsat træne og konkurrere indendørs, men der er ikke længere tilladt med tilskuere til indendørs kampe.  

Der er sendt mail ud til alle foreninger i Gentofte Kommune.

Vi håber at kunne åbne op igen d. 4. januar 2021

God jul og godt nytår.