Nyt billetsystem i Kildeskovshallens svømmehal

Billetsalg skilt

Vi er i Kildeskovshallen ved at implementere et nyt billetsalgssystem.
Formålet er primært at sikre en stabil drift i billetsalget, optimere udvalgte arbejdsprocesser og styrke datakvaliteten i vores opgørelser og statistikker.
Som gæst vil du i første omgang ikke opleve nogen revolutionerende nye processer, tiltag m.m. da fokus lige nu er på vores hardware og software.

Vi går i luften med det nye billetsalgssystem onsdag d. 30. september.
Det betyder følgende for dig som gæst:

Tirsdag den 29. september, klokken 12.00, lukker vi det gamle billetsystem ned, det betyder følgende på dagen:

  • Billetsalget lukker klokken 12.00
  • Systemer og hardware udskiftes, dvs. gamle klubkort, månedskort, 10-turskort og årskort virker ikke fra klokken 12.00 og resten af dagen
  • Vi har personale tilstede fra klokken 12.00 som sikrer at alle kan komme igennem møllerne

Onsdag den 30. september er det nye billetsalgssystem i luften, det betyder følgende på dagen:

Alle gæster med 10-turskort, månedskort og årskort skal i Billetsalget have konverteret deres ’gamle’ kort til de nye kort.

Det vil sige at når du besøger Kildeskovshallen efter d. 30. september, skal du gå forbi billetkontoret og få konverteret dit kort til det nye system. 

Denne konvertering kan betyde ekstra kø og ventetid i Billetsalget en periode frem. Vi har derfor afsat ekstra ressourcer i Billetsalget til denne konvertering.

Vi har gjort vores bedste for at overgangen til det nye billetsalgssystem bliver så god en oplevelse for alle parter som muligt, men vi ved også at det kræver en smule ekstra tålmodighed i en i forvejen foranderlig tid. Vi håber på jeres forståelse.

Har du nogle spørgsmål til ovenstående kan du skrive til os på kildeskovshallen@gentofte.dk