Kildeskovshallen er lukket

Vi melder ud på denne side når der sker nyt i udviklingen vedrørende Kildeskovshallen

Seneste nyt:

09.05.2020: Fase 2 af genåbningen blev desværre uden Kildeskovshallen, derfor holder vi også lukket efter d. 10. maj. Den næste fase indeholder indendørs idræt og hvilken betydning det får for aktiviteter i Kildeskovshallen er stadig uklart. Svømmehallens genåbning ser på nuværende tidspunkt ud til at komme i fase 4. Vi opdatere her på siden, når vi har flere detaljer om genåbningen. 

13.04.2020: Grundet den forlænget nedlukning af Danmark og til trods for gradvist åbning på bl.a. Skoleområdet, er Kildeskovshallen og Gentofte Sportspark stadig lukket frem til den 10. maj.

24.03.2020: Statsministeren har på et pressemøde forlænget den delvise nedlukning af Danmark, hvor Kildeskovshallen, Gentofte Sportspark mv. indtil videre er lukket frem til den 13. april. Det betyder at vi forventer at åbne vores anlæg igen d. 14. april. Med forbehold for ændringer.

12.03.2020: Alle fritidsaktiviteter i kommunale faciliteter aflyses fra og med i dag, det gælder træning, kampe, møder, kurser og lignende. Kommunale faciliteter betyder alle faciliteter fra de største anlæg i Gentofte, dvs. Sportspark, Kildeskovshal, Byens Hus, skolehaller/-lokaler men også den mindste billardklub og dartklub. Faciliteterne vil være lukkede, og det vil ikke være muligt at få adgang til dem.
Kommunale arrangementer vil også blive aflyst, herunder Mesterskabsaftenen. Der vil senere blive sendt en ny dato for dette arrangement.  

12.03.2020: Hele Kildeskovshallen er lukket og alle aktiviteter aflyst. Foreløbigt er der lukket til og med d. 29. marts 2020.

12.03.2020: Regeringen har onsdag aften igangsat vidtrækkende tiltag for at bremse og begrænse udbredelsen af Covid-19 i Danmark. Gentofte Kommune følger anbefalingerne nøje, og er i gang med at lukke al unødvendig aktivitet - herunder Kildeskovshallen. Læs mere om dette på Gentofte.dk

 

Nyheder fra Gentofte Kommune

Vi har i Gentofte Kommune en nyhedsside vedr. Coronavirus. Find yderligere information her.