COVID-19

Vores mødeafsnit er åben og vi er glade for at byde jer velkommen. Her kan du læse om de retningslinjer som der er i Kildeskovshallen mødelokaler.

Krav om Mundbind

Alle borgere på 12 år og derover samt medarbejdere skal fra torsdag den 29. oktober bærer mundbind efter nedenstående retningslinjer.

Generelt for hele Kildeskovshallen

  • På alle indendørsarealer med offentlig adgang er der krav om at bære mundbind.
  • Kravet om brug af mundbind eller visir gælder ikke, når man sidder ned
  • Der er ikke krav om mundbind når man udøver eller underviser i, sin idrætsaktivitet.

Særligt for mødeafsnittet

  • Alle mødelokaler er offentligt område hvor der er krav om mundbind indtil man sidder ned.

Maks antal personer i lokalerne:

I mødesalen må der maksimum være 10 eller 50 personer. I mødesalen kan vi lave to forskellige opstillinger, hvor vi anbefaler følgende:

  • Bord-/gruppe-opstilling: Op til 10 personer
  • Biograf-opstilling: Op til 50 personer.
    • Forbehold: Benyttes denne opstilling vil det ikke være muligt, at afholde møder som ligger op til dialog, spørgsmål eller at deltagerne kan få forplejning under arrangementet. Såfremt der skal være dialog, stilles spørgsmål på tværs af deltagerne eller deltagerne skal have forplejning, må der maksimum være 10 personer i mødesalen. 
  • Hestesko-opstilling anbefales ikke. 

I opholdsstuen må der maksimum være 10 personer.

I klubrum 8 må der maksimum være 10 personer.

I klubrum 9 og 10 må der maksimum være 10 personer per lokale.

I klubrum 8+9 må der maksimum være 10 mennesker.

Vær opmærksom på følgende:

Skal der være gruppe arbejde eller anden aktivitet, hvor man benytter kuglepinde eller andet skrive værktøj. Anbefales det er at booker selv tager en ekstra håndsprit med.

Tag venligst selv egen computerne med. Har du Macbook skal du selv tage omformer med til HDMI eller VGA stik. Undgå at booke eller benytte Kildeskovshallens computer. 

I lokalerne er der daglig rengøring. Bordene vil blive rengjort efter hver booking. Stole rengøres/afsprittes efter brug.

Der er opsat spritdispensere ved alle indgange og flere steder i mødeafsnittet som vi anbefaler bliver brugt. Der er adgang til toiletter og håndvask.

Det anbefales ved større grupper at kursusarrangøren selv medbringer ekstra håndsprit såfremt den aktivitet som skal afholdes, kræver dette.

Der er ventilation i lokalerne, men det er en god idé at åbne vinduer/døre, hvor det er muligt, for at lufte ud i lokalerne en gang i timen.

Senest opdateret 27-10-2020